Neverwinter Anı Çekilişi

Neverwinter için gerçekleştirdiğimiz anı etkinliğini hatırlarsınız [link]. Şahsi sebeplerden dolayı “biraz” geciktim ama zamanlama manidar oldu: Tam da yeni modülün geldiği sıralarda vakit bularak (tamam, kabul ediyorum, ve unutmayarak!) etkinliği sonuçlandırıyorum!

Başlamadan evvel, katılan herkese teşekkür ediyorum. Buradan Facebook grubumuza, buradan benim Facebook sayfama, buradan da Youtube kanalımaa erişebilirsiniz, bu mesajı okuyorsanız hepsinde kendinize göre bir şeyler bulacağınızı sanıyorum, o yüzden o like ve subscribe tuşlarına basın derim (hem de beni mutlu etmiş olursunuz!).

Öncelikle, katılanlarımız:

İffet

Kolbastı

Evet, katılımlar böyle!
Anıların biri diğeriyle yarıştırılabilecek şeyler olmadığından, kazananı çekilişle belirleyeceğimizi açıklamıştım. Yayın için bağlantıma şu sıralar güvenmediğimden, FRP zarlarımdan 8liği aldım, 1’den 7’ye kadar isimleri koydum, 8’i de “tekrar at” olarak belirledim ve bir kez tekrar attıktan sonra kazanan belirlendi: Yunus!

Adım Yunus, Scourge Warlock olarak oynuyorum. Oyuna başlayalı iki hafta oldu ama anca 60 levele ulaşabildim. Neden mi bu kadar uzun sürdü? Anlatayım; Bir gün arkadaşımla egemenlik oynayacağız 20 level civarıyız, sıraya girdik ve ardından maç başladı. Başladıktan bir süre sonra kulaklığımdan çeşitli sesler (ağlamalar, ezan sesleri dua sesleri) gelmeye başladı. Alt + Tab yaptım arka planda açık ne var diye baktım, hiçbir şey yoktu. Sonra arkadaşıma yazdım değişik sesler duyuyorum diye o da anlam veremedi. Malum evde tekim ve gecenin epey geç saatleri olduğu için ben tırsmaya başladım. Birkaç dakika geçti arkadaşıma dedim: "Sergen ben dayanamıyorum bilgisayarı kapattacağım evden çıkacağım bir şeyler oluyor in midir cin midir altıma s**ıyorum burada." Öyle yaptım, önce oyunu kapattım, ses kesildi ama korku hala yerinde. Bilgisayarı da kapattım giyinip dışarı çıktım en yakın parkta sabahladım. Oyunu bir hafta oynamadım ve o bir haftanın sonunda Sergenle kampüsün kapısında oturuyorken anlattı " oğlum ben o oyunu hiç sevmemiştim sürekli dayak yiyordum snei de soğutmak için tezgah yaptım V tuşuna basınca takımınla konuşabiliyorsun oradan çıkardım bütün sesleri" Bunun sonucunda ne mi oldu? Sergen bir araba küfür yedi, ben de oyuna devam ettim.

Adım Yunus, Scourge Warlock olarak oynuyorum. Oyuna başlayalı iki hafta oldu ama anca 60 levele ulaşabildim. Neden mi bu kadar uzun sürdü? Anlatayım; Bir gün arkadaşımla egemenlik oynayacağız 20 level civarıyız, sıraya girdik ve ardından maç başladı. Başladıktan bir süre sonra kulaklığımdan çeşitli sesler (ağlamalar, ezan sesleri dua sesleri) gelmeye başladı. Alt + Tab yaptım arka planda açık ne var diye baktım, hiçbir şey yoktu. Sonra arkadaşıma yazdım değişik sesler duyuyorum diye o da anlam veremedi. Malum evde tekim ve gecenin epey geç saatleri olduğu için ben tırsmaya başladım. Birkaç dakika geçti arkadaşıma dedim: “Sergen ben dayanamıyorum bilgisayarı kapattacağım evden çıkacağım bir şeyler oluyor in midir cin midir altıma s**ıyorum burada.” Öyle yaptım, önce oyunu kapattım, ses kesildi ama korku hala yerinde. Bilgisayarı da kapattım giyinip dışarı çıktım en yakın parkta sabahladım. Oyunu bir hafta oynamadım ve o bir haftanın sonunda Sergenle kampüsün kapısında oturuyorken anlattı ” oğlum ben o oyunu hiç sevmemiştim sürekli dayak yiyordum snei de soğutmak için tezgah yaptım V tuşuna basınca takımınla konuşabiliyorsun oradan çıkardım bütün sesleri” Bunun sonucunda ne mi oldu? Sergen bir araba küfür yedi, ben de oyuna devam ettim.

Kendisini tebrik ediyorum ve bana e-posta ile ulaştığı için yine aynı e-postadan hangi ödülü istediğini belirtmesini rica ediyorum (Bela Varlok ya da Avcı Korucu destek paketi).

Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere!

One thought on “Neverwinter Anı Çekilişi

Leave a comment